Kérjen ajánlatot!
Mobil: +36 30 424 6225 email:nagy.zsolt(kukac)machinator.hu

2009 budoár dizájnja hibridnek, vegyesnek nevezhető, mivel barokk és hi-tech elemeket egyaránt harmonikusan ötvöz. Egy klasszikus, de ugyanakkor ultramodern trendnek is nevezhető. A lakkozott bútorok és a bársonybevonatú ülőgarnitúrák, ágyak kerülnek előtérbe, amelyek még inkább kihangsúlyozzák lakásunk színeinek intenzitását. A beépített egyszerű vonalvezetésű háztartási gépek harmonikusan beépülnek a környezetbe, amelyek ellensúlyozzák a tükrök túldíszített és aranyozott keretét. Ez az új trend valóban csak a legbátrabbaknak ajánlott, mivel a formák és színhatások drasztikus változtatását és kombinációját igényli.

Az újszerű divathullám már 2007-ben is éreztette hatását, amikor használatba kerültek a fekete üvegből készült csillárok, idén pedig olyan kiegészítők felhasználásával is bővülnek, amelyek a jövőt sejtetik, futurisztikusak és átveszik a minimalista stílus helyét. Általában véve minden ami fényes és csillogó, ebbe az trendbe sorolható. Hódítanak az állatbőrből készült szőnyegek és szőrmék. A zebrabőr és a bundák is divatosakká válnak.

Nem feledkezhetünk meg a kristály csillárokról és lámpákról sem. A színek sötétek, szinte drámainak, a bútordarabok nagyok és masszívak, melyek a lakás dekorációs darabjaihoz úgy illeszkednek, hogy egy elegáns,j elenkori belső teret alkossanak.


Szakértőnk

Koch Noémi Mária

A lakberendezés területén tevékenykedik, több mint egy évtizede: számos magánlakás, üzlet, kereskedelmi szálláshely megalkotásában volt már része; mindig a megrendelők legnagyobb megelégedettségére. A legtöbb munkája Debrecenhez kötődik, de dolgozott már a fővárosban, Siófokon, sőt, külföldön: Romániában, Szlovákiában, Svájcban, Ausztriában vagy épp Belgiumban. Munkáiban a művészi önmegvalósítás helyett, a megrendelői igények maradéktalan kielégítésére, az élhető, a praktikus, az otthonos környezet kialakítására fekteti a hangsúlyt, mindig törekedve arra, hogy a végtermék stílusos, a külső szemlélőnek is vonzó, és megismételhetetlenül egyedi legyen.


Scroll to Top