Kérjen ajánlatot!
Mobil: +36 30 424 6225 email:nagy.zsolt(kukac)machinator.hu

Stíluskalauz

A beduin-arab lakberendezés

Ha nem tudja, milyen jegyei vannak a beduin arab stílusú belső tereknek, akkor jó oldalon jár, hogy rövid betekintést és inspiráló ötleteket találjon. A beduinok arab befolyású enteriőrjei napjainkban különösen tükrözik a rusztikus, vidéki megjelenést. Ez a stílus a nomád, sivatagi életből táplálkozik, és örököse minden arab lakberendezésnek.

A beduin stílusú belső terek mediterrán befolyásoltság alatt vannak, sok hasonlóval találkozhat Görögországban, Olaszországban vagy Spanyolországban, de pl. a díszes burkolatok teljes hiánya jelentős különbség. E koncepció alapvető formái organikusak és megteremtik az egyszerűséget a terekben. Van valami megnyugtató és pihentető ebben a stílusban, megteremtve azt a légkört, amiben könnyedén ellazulhatunk.Szakértőnk

Koch Noémi Mária

A lakberendezés területén tevékenykedik, több mint egy évtizede: számos magánlakás, üzlet, kereskedelmi szálláshely megalkotásában volt már része; mindig a megrendelők legnagyobb megelégedettségére. A legtöbb munkája Debrecenhez kötődik, de dolgozott már a fővárosban, Siófokon, sőt, külföldön: Romániában, Szlovákiában, Svájcban, Ausztriában vagy épp Belgiumban. Munkáiban a művészi önmegvalósítás helyett, a megrendelői igények maradéktalan kielégítésére, az élhető, a praktikus, az otthonos környezet kialakítására fekteti a hangsúlyt, mindig törekedve arra, hogy a végtermék stílusos, a külső szemlélőnek is vonzó, és megismételhetetlenül egyedi legyen.


Scroll to Top