fejléc
magunkról

Lelkes kis csapatunk sokéves szakmai tapasztalatokkal, de a piac új szereplőjeként kíván sikereket elérni.

Hisszük és valljuk, hogy a kreativitás, a kitartó kemény munka, még a legnagyobb válság idején is életképes vállalkozásokat szülhet.

Hisszük, hogy a sokszínűségünket, a szakértelmünket egy célért mozgósítva csodákra vagyunk képesek, amelynek remélhetően Ön is részese lesz!

kn nzs on

Nagyné Koch Noémi a lakberendezés területén tevékenykedik, lassan egy évtizede: számos magánlakás, üzlet, kereskedelmi szálláshely megalkotásában volt már része; mindig a megrendelők legnagyobb megelégedettségére. A legtöbb munkája Debrecenhez kötődik, de dolgozott már a fővárosban, Siófokon, sőt, külföldön: Romániában, Szlovákiában, Ausztriában vagy épp Belgiumban. Munkáiban a művészi önmegvalósítás helyett, a megrendelői igények maradéktalan kielégítésére, az élhető, a praktikus, az otthonos környezet kialakítására fekteti a hangsúlyt, mindig törekedve arra, hogy a végtermék stílusos, a külső szemlélőnek is vonzó, és megismételhetetlenül egyedi legyen.

Nagy Zsolt az ingatlanfejlesztés, -kivitelezés és az üzemeltetés területén szerzett sokéves tapasztalatait már jónéhány ingatlanügylet valamint kivitelezés kapcsán sikeresen kamatoztatta. A személyes kapcsolattartást, az ügyféllel való folyamatos kommunikációt, a közös gondolkodást elengedhetetlennek tartja munkája során. Hitvallása szerint: az elégedett üzleti partner a leghatékonyabb reklám, és a vállalkozás fejlődésének nélkülözhetetlen letéteményese!

És természetesen csapatunk tagja Ön is, kedves megrendelőnk. Ön, aki egy igazi otthonra vágyakozik, de bizonytalan a kiválasztásában, vagy meglévő lakását, házát, üzletét, irodáját szeretné újjá varázsolni. Olyanná, amiben jól érzi magát, olyanná amit a vendégei, ügyfelei, látogatói is irígykedve bámulnak, olyanná amire büszke lehet.

Tegye meg az első lépéseket, keressen bennünket!

lábléc